Dođi

'Mali princ' večeras na daskama Novosadskog pozorišta

'Mali princ' večeras na daskama Novosadskog pozorišta

"Mali princ" Antoana de Sent Egziperija, u režiji Margarete Taboroši biće premijerno prikazana večeras od 19 časova na daskama Novosadskog pozorišta.
Prema rečima rediteljke, ova predstava je namenjana svima:
- Predstava Novosadskog pozorišta namenjena je i deci, i odraslima, u njoj će svako videti ono što njegov svet može da dosegne. Predstava je protkana songovima, a tekstovi pesama su koncentrisani na ono što pokreće Malog princa: slabosti, manije, traženje izlaza. Tako ćemo tražiti nit koja na najjednostavniji i najiskreniji način otvara univerzalnu ideju romana - izjavila je Taborošieva
Glavna uloga pripala je glumici Agoti Ferenc, a u predstavi igraju i Livia Banka, Gabriela Crnković, Emina Elor, Daniel Gomboš, Daniel Husta, Ištvan Kereši, Čongor Berta, Melinda Jaškov, Silvia Križan, Judit Laslo, Atila Mađar, Arpad Mesaroš, Atila Nemet i Zoltan Širmer. Uoči premijernog izvođenja, u holu velike scene Novosadskog pozorišta u 18.30 biće otvorena izložba dečjih radova na temu ovog dela. Izložbu koja nosi naziv “Nacrtaj mi”, otvoriće direktorka Centra za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine Eva Fedi. Na otvaranju će pevati Lujza Baba.

Najnovije