Dođi

Obuka za radioničarski rad sa mladima

Obuka za radioničarski rad sa mladima

Infopolis omladinski info centar u saradnji sa OPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi Sad te poziva na besplatnu dvodnevnu obuku za vođenje radionica sa mladima.

Želiš da se upoznaš sa time šta su radionice i kako da ih vodiš? Želiš da naučiš da napišeš scenario za radionicu? Želiš da saznaš šta su to teški učesnici i kako da radiš sa njima? Koje interaktivne metode je potrebno koristiti? Na koji način formirati pozitivnu radnu atmosferu i voditi grupu kroz proces učenja?

Dvodnevna obuka za vođenje radionica sa mladima će ti dati odgovore na ova pitanja i nedoumice.

Obuka je namenjena mladima od 15 do 30 godina i biće održana u nedelju 28. juna sa početkom od 10 časova i u ponedeljak 29. juna 2020. godine sa početkom od 16 časova u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).

Da bi se prijavio/la za ovu obuku potrebno je da do petka 26. juna 2020. godine do 23 časova popuniš prijavni obrazac koji se nalazi na ovom linku. 

Obuka je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen zato požuri sa prijavama.

Voditelji obuke su Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family Lab inspirativnih seminara.

Obuka se realizuje uz poštovanje propisanih mera Ministarstva zdravlja u borbi protiv virusa Covid-19.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije