Dođi arhiva

Kreće treća generacija eCommerce Akademije

Kreće treća generacija eCommerce Akademije

eCommerce Asocijacija Srbije otvorila je prijave za treću generaciju eCommerce Akademija programa koji obuhvata više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i šest sati online konsultacija.

Nakon uspešne prve dve generacije eCommerce Akademije koja je okupila više od 180 polaznika i više od 50 različitih kompanija, eCommerce Asocijacija Srbije najavila je početak treće Akademije ovog edukativnog projekta.

Kada počinje program i šta te očekuje?

Program počinje 5. aprila i traje do 31. maja 2021. godine. I ovoga puta u pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce Akademije kroz koju je omogućen pristup šest edukativnih celina.

Svaka celina se sastoji od četiri do šest polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega predstoji ZOOM diskusija sa predavačima. Imaćeš priliku da čuješ njihova iskustva, greške i trendove za budućnost eCommerca. Naučićeš koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važnim da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obratiš pažnju kada skaliraš svoje procese.

Naučićeš sve o eCommerce i digitalnom poslovanju, imaćeš priliku da čuješ dobre primere iz prakse o postaviš svoja pitanja relevantnim predavačima. 

Da li je ovaj program namenjen za tebe?

Akademija je i za one koji su već jednom nogom kročili u digitalni ekosistem – radeći u firmama koje imaju eCommerce poslovanje ili pretenduju da ga pokrenu. Ali i za preduzetnike/ce i eCommerce entuzijaste koje žele da pokrenu svoj web shop.

Nakon ovog kursa, imaćeš kompletnu sliku o tome šta sve čini jedan digitalni ekosistem.

Link za prijavu nalazi se OVDE.

eCommerce Asocijacija Srbije

eCommerce Asocijacija Srbije okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Zalažu se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora. Cilj im je da mapiraju tržište i podignu standarde eCommerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske eCommerce tokove. Činjenica da je e-trgovina u Srbiji u prethodnoj godini zabeležila ograman rast i da je broj dinarskih transakcija plaćanja karticom putem interneta povećan za 115,36 odsto, a broj internet prodajnih mesta povećan za 54,95 odsto, značaj eCommerce Asocijacije prepoznali su i MasterCard, USAID i još preko 50 drugih kompanija.

Za više informacija poseti sajt eCommerce Asocijacija ili piši na imejl: info@ecommserbia.org. Možeš ih kontaktirati i na broj: +381 63 131 28 86, kako biste ste se umrežili i zajedno krenuli u nove poduhvate.

Najnovije