Dođi arhiva

Izložba: Koji je tvoj omiljeni studentski mim?

Izložba: Koji je tvoj omiljeni studentski mim?

Povodom Dana studenata, u nedelju 4. aprila u Domu kulture Studentski grad biće održana izložba na otvorenom Studentski mim (meme) koju će posetioci moći i sami da kreiraju.

Tokom marta Dom kulture Studentski grad (DKSG) je raspisao konkurs za studentski mim (meme) za sve one koji su želeli da podele svoje duhovite ideje i da kroz mim prikažu studentski život, izazove i situacije u kojima se mladi nalaze tokom studija. Selekciona komisija je pregledom pristiglih mimova odlučila koji će radovi biti uvršteni za postavku izložbe u formi nalepnica (stikera), razglednica, video projekcija na otvorenom prostoru u okviru Studentskog grada. Selekcionu komisiju činili su admini internet stranica mim sadržaja: Ženska posla, Dživdžan zbori i Tvoj dečko.

Nalepnice i razglednice sa štampanim mimovima biće na raspolaganju posetiocima 4. aprila, od 17 do 20 časova, da po svom izboru kreiraju postavku na izložbenim panoima ispred Biblioteke DKSG i da omiljene mimove, ukoliko to žele, ponesu sa sobom.

Prateći program događaja Studentski mim uključiće i digitalnu fotografsku prezentaciju kolekcije fotografija o životu studenata u Studentskom gradu koja se prikuplja u okviru međunarodnog projekta ONI ŽIVE (THEY: LIVE) a koji se bavi studentskim životom u kampusima od kraja Drugog svetskog rata do danas u četiri grada: Beogradu, Podgorici, Madridu, Rijeci i Zagrebu. Učesnici i posetioci izložbe Studentski mim moći će da posete i vebsajt projekta.

U slučaju vremeskih nepogoda, događaj se odlaže.

Više informacija možeš pronaći ovde

Najnovije