Dođi

Kako izgleda tvoja karijera u retail-u?

Kako izgleda tvoja karijera u retail-u?

Kažu da je Njujork grad koji nikada ne spava, a retail je onda njegov pandan u poslovnom svetu. Ova dinamična oblast od svakog igrača mnogo zahteva, ali mnogo i daje. Kako početi sa radom u ovoj sferi poslovanja i šta je retail?

Šta znači retail prodaja u ekonomiji i kakav odnos sa korisnicima ona podrazumeva? Koji su zadaci retail organizacija koje se bave distribucijom i marketingom? Na koja vrata da kucamo kako bismo se pronašli u ovom poslu?

Milica Popović, menadžerka korporativnih komunikacija kompanije Delhaize Srbija, detaljnije će nas upoznati sa retail poslovima u novom podkastu koji realizuju Beogradska otvorena škola i Coca-Cola HBC Srbija u okviru projekta Podrška mladima. Teodora će nam preneti ključna učenja i važne lekcije koje je savladala na svom karijernom putu, a za sve zainteresovane, predstaviće i management trainee i programe prakse kompanije Delhaize Srbija.

Coca-Cola HBC Srbija u okviru programa #podrškamladima organizuje niz mentorskih razgovora iskusnih profesionalaca sa mladima, a otvoreno pričamo o svim problemima sa kojima se suočavaju mladi u našoj zemlji. Mentorski razgovori pružaju mladima mogućnost za sticanje novih znanja i veština, ali i da uz pomoć otvorenog dijaloga sa iskusnim mentorima pronađu način za pravljenje pozitivnih promena na ličnom i profesionalnom planu.

Sa Milicom razgovaramo u petak, 22. oktobra od 16 časova , a više informacija o početku podkasta, pronađi OVDE.

Najnovije