Dođi arhiva

Jubilarna 10. izložba radova studenata FDU

Jubilarna 10. izložba radova studenata FDU

Univerzitet Metropoliten te poziva na jubilarnu desetu godišnju izložbu radova studenata FDU (Fakulteta digitalnih umetnosti) nastalih u prethodnoj školskoj godini u Ustanovi kulture Parobrod (Ulica Kapetan Mišina, 6a), koja je otvorena do 30. jula.

Parobrod, kao jedna od najznačajnijih referentnih tačaka savremene kulture u Beogradu, pravo je mesto da se prikažu radovi studenata, njihovo stvaralačko promišljanje, kao i da se dobije relevantan uvid u savremene umetničke koncepte studijskih programa koji će predstaviti svoje radove, a u pitanju su: grafički dizajn, dizajn interaktivnih medija i modni dizajn.

Fotografija: Univerzitet Metropoliten

I ove godine, na izložbi će biti predstavljen širok spektar dizajnerskih dela, nastalih u postkovid vremenu koje stvaraocima omogućava komunikaciju u globalnom umetničkom svetu, bez granica. Na izložbi ćeš biti u mogućnosti da vidiš na koji način su studenti odgovorili izazovima savremenog dizajna i umetnosti, poštujući principe održivog dizajna, društvene odgovornosti i rodne ravnopravnosti, kroz tradicionalne likovne tehnike i raznolike discipline digitalnih umetnosti.

 Proslavi desetogodišnji jubilej sa studentima FDU Univerziteta Metropolitan, pogledaj izložbu i podrži budućnost mladih savremenih umetnika!

 

Fotografije: Univerzitet Metropoliten

Najnovije