Otkrij

KIJANU RIVS potpisuje BRZRKR?

KIJANU RIVS potpisuje BRZRKR?

foto: korice, promo

Glumac, Kijanu Rivs (Keanu Reeves) zvezda filmova kao što su “Džon Vik“ i “Matriks,“ dolazi ovog vikenda u Srbiju i nastupiće sa svojim bendom Dogstar na festivalu Arsenal u Kragujevcu. On je tvorac je i koscenarista stripa BRZRKR, te ako odlazite u Kragujevac, prilika je da vam strip potpiše slavni autor. 

Ekipa Sytem comicsa, koja izdaje ovaj popularni strip, imaće svoj štand na festivalu sva tri dana, a u dogovoru sa organizatorom radi na tome da autor potpiše jedan broj stripova za sve fanove koji ne budu bili ovog vikenda u Kragujevcu, o čemu ćemo vas nakandno obavestiti.

BRZRKR, prvi strip Kijanu Rivsa, najskuplji je strip na Kikstarteru ikada, i najprodavaniji originalni strip serijal u poslednjih 25 godina.

Rivs je debitovao u pisanju strip scenarija  za BRZRKR zajedno sa koscenaristom Njujork Tajmsove liste bestselera, Metom Kintom (Matt Kindt)i poznatim crtačem Ronom Garnijem (Ron Garney) - tvorac stripova Wolverine, Captain America. Surovo nasilni novi serijal o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove može se naći u izdanju System Comicsa iz Beograda, a sva tri broja Brzrkr-a možete potražiti ili naručiti preko sajta i Instagram stranice System Comics, kao i u bolje snabdevenim knjižarama.

Adaptaciju ovog grafičkog romana uskoro ćemo gledati na Netfliksu.

instagram: @SYSTEMCOMICS

www.systemcomics.com

Najnovije