Pokreni se

BEOGRAD – PRESTONICA KRIZNOG MENADŽMENTA ZA EVROPU

BEOGRAD – PRESTONICA KRIZNOG MENADŽMENTA ZA EVROPU

foto: promo

ESTIEM Lokalna Grupa Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, će u periodu od 24. do 30.  marta organizovati internacionalni projekat „Be a Crisis Manager for 5 days powered by  Leoni“. Ovogodišnji projekat ima za cilj da približi studentima pojam kriznog menadžmenta, krizu u  opštem smislu kao i načine za prevazilaženje iste. 

ESTIEM Lokalna Grupa Beograd je jedna od 76 lokalnih grupa evropske organizacije ESTIEM kojoj  je jedan od glavnih ciljeva da poveže studente industrijskog inženjerstva i menadžmenta širom Evrope.  Trenutno broji oko 160 aktivnih članova koji organizuju lokalne i internacionalne projekte. Jedan od  internacionalnih projekata je „Be X for X Days“. 

Projekat "Be X for X Days” ima za cilj da studentima pruži najbolje mogućnosti za sticanje stvarnih  iskustava, korisnog znanja i uvida u ono što je potrebno da bi postali profesionalci u određenoj oblasti  kroz bliski kontakt s kompanijama. Na projektu „Be a Crisis Manager for 5 Days powered by  Leoni“ obrađivaće se tema kriznog menadžmenta kroz različite edukativne radionice, predavanja i  simulacije od strane iskusnih stručnjaka sa naših prostora. Jedna od tema o kojoj će se pričati na  projektu jeste kako se izboriti sa “burnout-om” tj. emocionalnom iscrpljenošću koja je neretka pojava  među današnjim generacijama. 

Projekat započinje radionica ,,Crisis Management 101" i Barbara Jovanović koja će upoznati  participante sa osećajem krize u poslu. ,,Set the right mindset" sa Igorom Lazarevićem je  radionica na kojoj će učesnici naučiti kako krizni momenti u karijeri mogu da se iskoriste kao prilika i da  neuspeh zamene benefitima koristeći pravi način razmišljanja. Pored pravog mindset-a u doba krize,  važno je da znamo na koji način da krizu predstavimo javnosti i kako da sačuvamo reputaciju koju  uživamo, što će nam predstaviti Jelena Mikić na radionici “Under PRessure”. Ovo su samo neke od  radionica na projektu, a jednu od njih održaće i generalni partner projekta kompanija Leoni, koja  će takođe zadati studiju slučaja učesnicima. 

Osim edukativnog dela projekta, učesnici će dobiti priliku da se upoznaju sa srpskom kulturom i  beogradskim provodom kroz razne aktivnosti druženja poput karaoke večeri, tematske žurke,  internacionalne večeri i obilaska grada. To je mogućnost da se članovi upoznaju i podele sa drugima  svoja iskustva i interesovanja, ali i da se očuva ESTIEM duh, koji je glavna čar internacionalnih događaja. 

Više informacija na sajtu - ESTIEM, kao i na društvenim mrežama: Facebook – ESTIEM LG Belgrade, Instagram – @estiemlgbelgrade i LinkedIn – ESTIEM LG Belgrade 


Najnovije