Pokreni se

Učestvuj na letnjim školama UNIVERZITETA U LJUBLJANI

Učestvuj na letnjim školama UNIVERZITETA U LJUBLJANI

foto:  UL-IFP

Leto je tu, a samim tim i odlične prilike da se upoznate sa Slovenijom i Ljubljanom!

Ukoliko planirate studije na Univerzitetu u Ljubljani, ili vas zanima kakav je život u Sloveniji i njenom glavnom gradu, letnje škole koje organizuju fakulteti i akademije ovog univerziteta predstavljaju odličnu priliku za upoznavanje sa ovim gradom, usavršavanje i sticanje novih iskustava. Ove godine, fakulteti i akademije Univerziteta u Ljubljani nude veliki izbor od preko 50 letnjih škola iz širokog spektra disciplina: od ekonomskih i poslovnih nauka, prirodnih nauka do socijalnog rada i tehničkih nauka. Posetite našu stranicu i izaberite jedan ili više kurseva koji vam se dopadaju i provedite leto sa nama: https://www.uni-lj.si/en/study/summer-schools.

Učestvujući u letnjim školama, možete iskusiti kako je živeti u Ljubljani, upoznati grad i doživeti duh studiranja na Univerzitetu u Ljubljani, i pripremiti se za početak studija na našem Univerzitetu, ukoliko planirate studije kod nas. Nadamo se, da ste se uspešno prijavili na željene fakultete i akademije u prvom upisnom periodu za osnovne studije! Krajem leta ćete imati šansu da se prijavite i u drugom upisnom roku ili roku za slobodna mesta, te vam savetujemo da posetite našu stranicu za više informacija o uslovima za prijavu.

Oni koji su zainteresovani za master i doktorske studije još uvek imaju šansu. Posetite našu stranicu i informišite se o upisu na master i doktorske studije, kako ne biste propustili rokove za prijavu!

Pored letnjih škola, koje mogu biti odlična prilika za upoznavanje sa životom u Sloveniji, u tome vam mogu pomoći i naši međunarodni studenti ambasadori. Na našoj stranici, možete pronaći kontakte 15 međunarodnih studenata iz različitih zemalja, koji studiraju na fakultetima i akademijama Univerziteta u Ljubljani, te ih kontaktirati i pitati sve što vas zanima vezano za studije na Univerzitetu u Ljubljani, određenom fakultetu ili akademiji, kao i samom životu u Ljubljani i Sloveniji.

Više o njihovim iskustvima kao međunarodni studenti, ali i nekim savetima za upis, izbor fakulteta, traženje smeštaja, prilagođavanju, učenju jezika, i još mnogo toga, možete pogledati i u video serijalu »Sa međunarodnim studentima o…«.

Veoma je važno odabrati odgovarajuće studije i adekvatno se pripremiti za njih. Ukoliko vas zanima studiranje na Univerzitetu u Ljubljani, kao i ostale aktivnosti, poput letnjih škola, predlažemo vam da postetite našu veb-stranicu, društvene mreže, kao i štandove na virtualnom sajmu obrazovanja Na koji ćeš faks. Ako vam je potreban savet ili pomoć, ne oklevajte da nas kontaktirate. Potrudićemo se da vam pružimo sve informacije i odgovore na sva vaša pitanja vezana za studiranje i aktivnosti na našem univerzitetu!

https://www.uni-lj.si/en

study.info@uni-lj.si

Najnovije