Pokreni se arhiva

Trening „Da li si zapošljiv/a?!?”

Trening „Da li si zapošljiv/a?!?”

Centar za omladinski rad organizuje trening pod nazivom Da li si zapošljiv/a?!?, koji je namenjen mladima uzrasta od 18 do 26 godina, koji žive na teritoriji Grada Novog Sada. Ovaj trening sprovodi se u okviru OPENS2019 projekta pod nazivom Fun Park — Fun starts here.

Fun Park je projekat koji podstiče razvoj kreativnosti i inovacija mladih kroz upotrebu IT tehnologija i omladinskog rada i ogleda se u tome da mladi se ne nalaze samo u ulozi korisnika aktivnosti, već su i kreatori igrice, te učestvuju u kreiranju interaktivne platforme namenjene mladima i omladinskim radnicima, na kojoj će se naći edukativni i zabavni sadržaj.

Kome je namenjen događaj?

Događaj je namenjen svim osobama kojima je potreban odgovor na sledeća pitanja:

  • Da li si zapošljivi?

  • Koje su to obavezna znanja i veštine na tržištu rada?

  • Kako i gde da steknu znanja?

  • Kako da se predstave u najboljem svetlu, bez obzira da li je to razgovor za posao, meetup ili neobavezno druženje?

  • Onima koji žele da postave mnogo pitanja osobama koje učestvuju u procesu selekcije (HR menadžeru/ki, vlasniku/ci kompanije, tim lideru/ki, itd.)

Prijava

Trening Da li si zapošljiv/a?!? će biti organizovan od 25. do 28. oktobra sa početkom od 10 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem OVOG linka.

Svim učesnicima su obezbeđeni ručak i osveženje, a učesnici koji budu prisustvovali celokupnom treningu dobiće i potvrdu o učešću.

Za sva dodatna pitanja (u vezi treninga ili CZOR-a) moguće je kontaktirati koordinatorku Centra za omladinski rad, Tamaru, na broj telefona 063/454662 ili putem mejla tamara.banjac@czor.org.

Informacije o događaju kao i propratna fotografija preuzete su odavde.

Najnovije