Pokreni se arhiva

Učestvuj u Generation U omladinskom izazovu

Učestvuj u Generation U omladinskom izazovu

Omladinski izazov u okviru inicijative Generation Unlimited stiže u Srbiju! Razlivalište, uz podršku Saveza izviđača Srbije, poziva mlade da ponude rešenja kojima će pomoći unapređenje obrazovanja, zapošljivosti i građanskog aktivizma. Prijavi se ako imaš ideje kako da pokreneš rešavanje problema u svojoj zajednici, a nemaš dovoljno sredstava da ih sprovedeš u delo!

Ko može da se prijavi i kako?

  • Poziv je otvoren za mlade iz cele Srbije
  • Timovi mogu imati od 3 do 5 članova
  • Svaki član tima mora da ima između 14 i 24 godine
  • Podržava se različitost i posebno ohrabruju mladi, koji nisu imali priliku da učestvuju u ovakvim aktivnostima!

Rok za prijavu je 10. februar 2020. godine.

Šta program obuhvata?

10 timova biće izabrano da učestvuje na dizajn radionici od 27. do 29. februara, gde će razvijati svoje rešenje. Potom će 5 najboljih timova dobiti finansijsku podršku u vrednosti od 1.000 američkih dolara i tromesečnu mentorsku podršku za sprovođenje projekta koji su osmislili.

Ukoliko je ideja/projekat već imala finansijsku podršku ili ukoliko je kompanija/organizacija već registrovana, prijava se neće razmatrati.

Svaki član tima mora biti prisutan tokom sva tri dana dizajn radionice (27-29. februar 2020. godine), kao i na pripremnom online vebinaru koji će prethoditi (22. februar 2020. godine).

Ukoliko tim bude izabran za finansijsku podršku i mentorstvo, potrebno je da se posveti razvijanju i sprovođenju projekta do juna 2020. godine.

Više o samoj prijavi, pronađi na ovom linku, odakle su preuzeti tekst i fotografija.

Program podrazumeva i važnu ulogu mentora i mentorki i interni poziv za njih je otvoren do 20. januara 2020. godine.

Ukoliko ti se ova uloga čini zanimljivom, više informacija i prijavni formular nalaze se na ovom linku, odakle je i preuzet tekst. 

Najnovije