Pokreni se

WordPress obuka za osobe sa invaliditetom

WordPress obuka za osobe sa invaliditetom

Grad Beograd i Sekretarijat za socijalnu zaštitu u okviru programa Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada organizuju obuku WordPress-a za osobe sa invaliditetom.

WordPress je onlajn, open-source alat za kreiranje web sajtova napisan u PHP-u. On je najverovatnije najjednostavnije i najmoćnije CMS (Content Management System) okruženje za upravljanje sadržajem prilikom izrade web sajta ili bloga koji danas postoji. Ovaj softver je potpuno besplatan za korišćenje, sadrži veliki broj moćnih alata za upravljanje sadržajem i dizajniranje izgleda jednog web sajta. Pruža mogućnost jednostavne administracije, brzog i lakog postavljanja sajta na web. Za korišćenje ovog okruženja nije potrebno neko napredno znanje iz oblasti web-dizajna, potrebno je samo da korisnici imaju osnovno znanje rada na računaru.

Kurs je osmišljen tako da polaznici kroz dva meseca savladaju rad u WordPress-u na lak i razumljiv način, uz dosta praktičnog rada.

Obuka će se održavati ponedeljkom i sredom u računarskoj učionici u In Centru na adresi Cara Lazara 5/7 u terminu od 13 časova do 14:30 časova.

Program nije prilagođen osobama koje koriste govorni softver.

Kurs je besplatan za sve učesnike.

Broj polaznika je ograničen.

Prijavu možeš dostaviti elektronskim putem na mejl: prijave@fmi.rs ili putem telefona 011/3220632. Potrebno je navesti ime prezime, broj telefona, obrazovanje i da li ti je potreban neki vid podrške (prilagođavanje radnog materijala, pristupačnost prostora, nešto drugo).

Rok za prijavu je sreda, 29. januar 2020. godine.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije