Pokreni se arhiva

Studentsko takmičenje u upravljanju projektima

Studentsko takmičenje u upravljanju projektima

Studentsko takmičenje iz upravljanja projektima Project Management Championship 2020 biće održano 23. februara i 1. marta 2020. godine u Beogradu.

Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew-a, kao ogranka međunarodne asocijacije za upravljanje projektima (International Project Management Association – IPMA), a u našoj zemlji ga sprovodi Young Crew Srbija, kao sastavni deo Udruženja za upravljanje projektima Srbije – IPMA Srbija. Takmičenje je namenjeno studentima svih fakulteta u Srbiji na kojima se izučava predmet upravljanje projektima, a pobednici nacionalnog takmičenja će imati priliku da predstavljaju Srbiju na međunarodnom takmičenju, koje se održava u junu u Litvaniji.

Prvu fazu takmičenja čine prijave koje su otvorene do 15. februara. Možeš se prijaviti ovde, individualno ili u timu sa tri ili četiri člana. 

Formirani timovi 23. februara učestvuju u kvalifikacionoj rundi. Tom prilikom, timovi dobijaju sto pitanja, koja treba da reše za sto minuta i time sebi obezbede mesto u nacionalnom finalu. Šest najboljih timova iz kvalifikacione runde se plasira u nacionalno finale, koje se održava 1. marta 2020. godine. U ovoj fazi, timovi rešavaju realan poslovni problem iz oblasti upravljanja projektima, a najbolji među njima dobija priliku da svoje znanje pokaže od 5. do 7. juna u internacionalnom finalu u Litvaniji.

Za sve dodatne informacije, možeš kontaktirati imejl: ana.filipovic@ipma.rs ili youngcrew@ipma.rs

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta.

Najnovije