Pokreni se

Otvorene prijave za StartIN 2.0

Otvorene prijave za StartIN 2.0

Imaš ideju za svoj startap, oformljen tim, želiš da učiš od iskusnih mentora? Prijavi se za StartIN 2.0 i postani deo druge generacije polaznika prestižnog startap programa u regionu. 

Nakon što je prva generacija od pet timova uspešno završila svoje inicijalno startap putovanje, StartIN je prepoznat kao jedan od visoko kvalitetnih program za razvoj tehnoloških startapova. To je dalo nadu za dalje oživljavanje startap ekosistema u Srbiji.

Program je namenjem ambicioznim mladim ljudima, studentima završnih godina i master studija koji imaju ideju za svoj prvi biznis/startap, ali im je neophodna edukacija, mentorstvo i podrška kroz celokupan proces od predstavljanja ideje do lansiranja proizvoda.

Benefiti programa:

  • mentorski pristup – instruktivne radionice sa praćenjem progresa učesnika programa,
  • umrežavanje i učenje od domenskih eksperata zasnovanog na hands on principu odnosno iz ličnog iskustva mentora preduzetnika i
  • dobijanje sertifikata o završenom programu.

Cilj programa je da mladi i budući preduzetnici kroz učenje preduzetničkog procesa, prepoznavanje preduzetničkih osobina, razvoj i implementaciju kritičkog preduzetničkog razmišljanja dobiju priliku da izgrade svoj tehnološki biznis. Kroz tromesečni intentenzivni rad, startap timovi imaće priliku da unaprede praktična znanja kao što su veštine upravljanja inovacijama i metodološki razvoj biznisa od ideje do izlazne strategije.

Program podržava različite biznis modele koji su zasnovani na tehnološkim inovacijama, digitalnim proizvodima/uslugama kao i blockchain tehnologijama, a timovi mogu biti iz različitih oblasti kao što su fintech, smart city & mobility, health-tech, tourism & hospitality, agro-tech, eco-tech itd.

Prijave za StartIN startap program su otvorene do 15. marta, a sve dodatne informacije možeš pronaći ovde!

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta.

Najnovije