Pokreni se arhiva

Postani deo internacionalne ISWiB porodice

Postani deo internacionalne ISWiB porodice

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (InternationalStudent Week in Belgrade -ISWiB) je internacionalni festival koji već dugi nizgodina okuplja studente iz preko 50 država širom sveta, a održava se u Beogradu od 6. do 13. avgusta 2021. godine.

Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema.

Ove godine ISWiB slavi 14. godinu postojanja i pod sloganom #IAppreciateMe studenti će moći da učestvuju u 10 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, psihodrama, start ap i druge. Fokus ovogodišnje konferencije jeste samoaktuelizacija, ohrabrivanje i priprema mladih za predstojeće promene, podsticanje da razvijaju sopstvenu ličnost i samopouzdanje i time postanu najbolja verzija sebe.

Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost upoznavanja Beograda i razmena mišljenja sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje. Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici.

Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš aplikacioni formular koji možeš pronaći na ovom sajtu, na Fejsbuk stranici, kao i na instagram profilima: @iswib_ i @sot_org

Kako da se prijaviš?
  • Prvi korak: Popunjavanje online formulara koji možeš naći ovde;
  • Drugi korak: Online intervju.
Uslovi za učestvovanje

1. Učesnik/ca treba da bude student ili diplomac kojije nedavno diplomirao/la:
2. Učesnik/ca mora da ima između 18 i 30 godina;
3. Učesnik/ca mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara +online intervju);
4. Neophodno je da učesniku/učesnici nije potrebna viza za ulazak u zemlju (za strane učesnike/učesnice).

Troškovi učešća: Domaći studenti plaćaju troškove učešća u iznosu od 20 evra. U cenu participacije uključeni su sertifikat, majica i sav potreban materijal za radionice. Za studente iz inostranstva troškovi učešća iznose 150 evra. Studenti iz Srbije mogu tražiti i organizovanje smeštaja, ali u tom slučaju plaćaju punu cenu učešća kao i studenti iz inostranstva. Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora.

Prijave su otvorene do 4. aprila 2021. godine do 23 časova i 59 minuta.

Postani i ti deo internacionalne ISWiB porodice!

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije