Pokreni se arhiva

From Pain to Project Gain - Nauči sve o pisanju projekata

From Pain to Project Gain - Nauči sve o pisanju projekata

 

Da li ste se ikada pitao/la zašto ti ne prolaze projektni predlozi? Gde to najčešće grešiš prilikom procesa apliciranja? 
Lokalna kancelarija u Srbiji, Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) u saradnji sa Misijom OEBS u Srbiji organizuje interaktivnu panel diskusiju za organizacije civilnog društva na teritoriji Zapadnog Balkana na temu: Proces pisanja projekata, najčešće greške i saveti.
Na ovom događaju dobićeš odgovore na sva tvoja pitanja i nedoumice.
Događaj se realizuje u online formatu, putem ZOOM platforme 8. aprila od 12 časova do 13 časova i 30 minuta, uz opcionu sesiju regionalnog umrežavanja za organizacije civilnog društva koja će se realizovati u nastavku do 14 časova i 10 minuta. Događaj će biti uživo prenošen i na RYCO fejsbuk stranici. Radni jezik događaja je engleski.  
Cilj je da se pruži podrška organizacijama civilnog društva u procesu pisanja projekata, kao i da se stvori prilika za prenošenje iskustava i deljenje saveta od važnih donatorskih institucija u regionu.
Ovom prilikom biće promovisan Priručnik za pisanje predloga projekata, izrađen 2020. godine koji je proizvod uspešne saradnje Misije OEBS i RYCO kancelarije u Srbiji od 2018. godine na polju jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za pisanje predloga projekata.
Ukoliko si zainteresovan/a za događaj, možeš se registrovati najkasnije do srede 7.aprila, ovde

 

Najnovije