Pokreni se arhiva

Učestvuj u hakatonu - za najbolje nagrade u visini od $10k

Učestvuj u hakatonu - za najbolje nagrade u visini od $10k

Sjajna vest za programere, a naročito za one koji vole da se nadmeću! Impact Hub Belgrade i Sounder.fm organizuju online hakaton na temu audio tehnologija.

Hakaton će se održati 27. maja, u okviru Letnjeg Demo Dana, a ceo proces nadgledaće stručnjaci iz ove oblasti, koji će birati i pobednika. Pred učesnike će biti postavljen izazov, na temu audio tehničkih rešenja, nakon čega će imati četiri sata da osmisle ideju, koja ne mora biti razrađena u celosti. 

Najbolje tri ideje biće novčano nagrađene, u iznosu od 50003000 i 2000 dolara. Učesnici mogu biti pojedinci ili timovi sa dva do četiri člana.

Impact Hub Belgrade, poziva i na ostatak programa Demo dana, koji će i ovog puta okupiti veliki broj investitora i startapa iz celog regiona, ali i lidere svetskih kompanija. Prijave za hakaton i Demo dan moguće su do 25. maja, pronađi ih na linku, kao i sve dodatne informacije.

S obzirom na to da ne postoji ograničenje po pitanju nivoa ekspertize, ovo je odličan povod za zabavu ili tim bilding, ali i povezivanje sa audio teh ljubiteljima, a možda čak i početak neke lepe saradnje.

Najnovije