Pokreni se arhiva

Studentska praksa u kompaniji Air Serbia

Studentska praksa u kompaniji Air Serbia

Student/kinja si osnovnih ili master studija na Fakultetu organizacionih nauka, Fakultetu političkih nauka ili na Ekonomskom fakultetu? Air Serbia te poziva na praksu u okviru Marketing sektora.

Praksa će trajati od 16. juna do 16. septembra 2021, a otvorene su dve pozicije, u sektorima Guest Experience i Trade Marketing.

Prijave traju do 4. juna na portalu www.studentskapraksa.com, gde je potrebno da napraviš nalog u Zoni za studente, dodaš svoj CV iz Baze praksa i dabereš praksu.

Studentska praksa u kompaniji Air Serbia realizovaće se na bazi strateškog partnerstva sa Univerzitetom u Beogradu. U poslednjih pet godina, preko 150 studenata prošlo je kroz program prakse u kompaniji Air Serbia, a neki od njih dobili su priliku i da se zaposle.

Tekst je preuzet ovde.

Ukoliko još uvek nemaš plan za leto, a želiš da ga iskoristiš usvajajući nova znanja i veštine, nastavi redovno da pratiš našu rubriku Prakse i pronađi onu koja baš tebi odgovara. Takođe, ako želiš informacije o najnovijim konkursima za volontiranja, radionice i projekte za mlade, baci pogled na rubriku Konkursi.

Najnovije