Pokreni se

Prijavi se za N1 novinarsku radionicu

Prijavi se za N1 novinarsku radionicu

Nakon prošlogodišnje pauze, N1 ponovo otvara vrata mladim ljudima željnim učenja i ovladavanja veštinama modernog novinarstva. Ukoliko si student završnih godina novinarstva ili drugih srodnih nauka i želiš da naučiš osnove novinarskog posla, prijavi se za N1 letnju praksu. 

Projekat je osmišljen kako bi mladi i ambiciozni ljudi koji vole novinarstvo dobili mogućnost da nauče osnove rada na televiziji i digitalnim platformama.

Kome je namenjena radionica?

Radionica je namenjena studentima završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomiranim novinarima koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu.

Cilj radionice

Cilj je da iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i novim medijima, da im putem predavanja i praktičnog rada približe novinarski i redakcijski posao, upoznaju ih sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako da usavrše svoj talenat za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati šest nedelja, od 5. jula do 13. augusta 2021, u N1 centru Beograd. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

Više detalja o načinu prijave pronađi na sledećem linku

Tekst i fotografija preuzeti su ovde.

Najnovije