Pokreni se

OTKLJUČAJ BUDUĆNOST: Drugi upisni krug za Studije budućnosti

OTKLJUČAJ BUDUĆNOST: Drugi upisni krug za Studije budućnosti

Beogradska otvorena škola je otvorila drugi upisni krug za upis nove 29. generacije Studija budućnosti! Ako želiš da provedeš narednu godinu na najbolji mogući način, Beogradska otvorena škola te poziva da se prijaviš na jednogodišnji, multidisciplinarni obrazovni program Studije budućnosti.

Studije budućnosti su obrazovni program na kom se znanje stiče i deli na jedinstven i drugačiji način. To je prilika za radoznale, ambiciozne i svestrane studente i studentkinje da razvijaju kritičko mišljenje, originalnost i volju za saznanjem. Program je namenjen studentima/kinjama završne godine, apsolventima/kinjama ili studentima/kinjama master studija na nekom od beogradskih univerziteta koji će u oktobru imati do 27 godina.

Kroz predavanja i radionice na četiri modula znanja i veština saznaćeš o različitim aspektima budućih promena, steći ćeš nova iskustva i poznanstva i naučiti kako da savladaš izazove sa kojima se suočava generacija budućnosti. 

Pored toga, Studije budućnosti obuhvataju i: 

Alumni2Students program mentorstva - jedan od preko 1.300 bivših polaznika/ca našeg programa biće tvoj prvi saveznik u karijernom i ličnom razvoju i prva veza sa poslovnom zajednicom za koju si zainteresovan/na;

Program stažiranja - steći ćeš svoje prvo radno iskustvo u nekoj od partnerskih organizacija i institucija iz civilnog, poslovnog, akademskog i javnog sektora; 

Izrada završnog projekta dobićeš svoju prvu referencu objavljivanjem studije slučaja, akademskog rada ili predloga praktične politike.

Kroz sve ove aktivnosti 20-25 sjajnih mladih ljudi sa različitih fakulteta će raditi na sebi i kroz grupne psihološke radionice, putovati i otkriti svoju ulogu u timu, učestvovati u sportskim aktivnostima i još mnogo toga.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u tri faze:

  • Prijavljivanje kandidata,
  • Testiranje,
  • Intervju i konačan izbor.

Konkurs je otvoren do petka, 10. septembra do 23 časa i 59 minuta. 

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i o ostalim važnim informacijama možeš pogledati OVDE.

Najnovije