Pokreni se

Pet minuta za tebe - otvorene prijave za članove!

Pet minuta za tebe  - otvorene prijave za članove!

Pet minuta za tebe je nevladina i neprofitna omladinska organizacija koja je osnovana radi ostvarivanja ciljeva u oblasti brige o mladima i njihovog doprinosa razvoju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, mentalnog zdravlja, ekologije, preduzetništva, kulture i sporta.

Njihova misija je osnaživanje mladih kroz organizovanje aktivnosti i događaja humanitarnog, edukativnog, ekološkog, sportskog i kulturnog karaktera, a vizija je zajednica u kojoj mladi koriste svoj potencijal kako bi uticali na promenu sveta u kome živimo na bolje.

Organizacija nudi mogućnost svojim članovima da se kroz brojne sektore (Marketing, Brending, HR, Logistika i drugi) upoznaju sa procesom organizacije događaja i realizacije projekata.

Pet minuta za tebe ima nameru da pomogne mladima da se karijerno razviju uz ohrabrujuće i podržavajuće okruženje. Pruža im pomoć prilikom razvoja njihovih znanja i veština, pronalaženja pravih aktivnosti za razvoj lične karijere i međusobnog umrežavanja.

Organizacija Pet minuta za tebe nudi mogućnost i osobama iznad 30 godina koje su profesionalne u oblasti kojom se bave, da kroz našu organizaciju postanu mentori našim članovima i prenose im svoje znanje kroz radionice, edukacije i rad jedan na jedan.

Sedište organizacije je Deli prostor za kreativno delovanje koji se nalazi na adresi Davidova 2a, 18000 Niš.

Članovi organizacije Pet minuta za tebe mogu da postanu svi između 15 i 30 godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koje žele da rade na razvoju svojih talenata i veština kroz mentorstvo i rad sa drugim mladim ljudima i organizacijama.


Ovo je sjajna prilika ukoliko želiš da pronađeš dodatne aktivnosti za sebe pored škole, fakulteta ili posla, a ne znaš odakle da kreneš. Pre svega, ova organizacija je namenjena svim mladima koji su svestrani, bez predrasuda, spremni da prihvate različit karakter svojih vršnjaka i koji poseduju timski duh.

Ako si zainteresovan/a prijavi se OVDE do 01.05.2022. godine. Za sva pitanja možeš im pisati na mejl: 5minutazatebe@gmail.com

Najnovije