Pokreni se

21. Međunarodna konferencija mladih „European Values for the Future of the SEE countries“

21. Međunarodna konferencija mladih „European Values for the Future of the SEE countries“

Prijavi se na 21. Međunarodnu konferenciju mladih ,,European Values for the Future of the SEE countries” čiji je domaćin Udruženje mladih Kruševo, uz pomoć i podršku Savezne kancelarije Nemačke za spoljašnje poslove.

Ovaj izuzetan događaj za mlade će se održati od 5. do 9. oktobra 2023. u Kruševu, u Severnoj Makedoniji i svake godine spaja mlade iz preko 16 zemalja regiona i šire.

Za više informacija oko samog procesa prijave, kao i za sigurno zauzimanje mesta na konferenciji, molimo vas da posetite sledeći sajt : https://krusevoconference.org.mk/register-now. Rok za prijave je 18. septembar 2023, u 23:59.

Ova zanimljiva konferencija je posvećena povezivanju i udruživanju najaktivnijih mladih ljudi, podsticanje zajedničkog truda i napora za oblikovanje evropske kulture u Jugoistočnoj Evropi.

Naš cilj je da vodimo smislene i dubokoumne dijaloge, ohrabrujemo inkluzivno donošenje odluka, kao i da promovišemo procese građanskog učešća radi pokretanja pozitivne regionalne transformacije.

Učesnici će imati priliku da rade sa 58 vršnjaka iz cele Jugoistočne Evrope, pa čak i šire, koji će da predstavljaju sledećih 16 država: Severna Makedonija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Kosovo, Crna Gora, Italija, Rumunija, Srbija, Slovenija, Turska, Nemačka, Francuska, Poljska.

Na 21. Međunarodnoj konferenciji mladih, verujemo da mlade individue imaju moć da promene i transformišu naš region i oblikuju i kreiraju svetliju budućnost Evrope.

Ako imate još nedoumica i pitanja ili vas zanima još detalja, ne oklevajte da kontaktirate: conference2023@krusevoconference.org.mk.

Najnovije