Pokreni se arhiva

21. Međunarodna konferencija mladih „European Values for the Future of the SEE countries“

21. Međunarodna konferencija mladih „European Values for the Future of the SEE countries“

Foto: Boš

Prijavi se na 21. Međunarodnu konferenciju mladih ,,European Values for the Future of the SEE countries” čiji je domaćin Udruženje mladih Kruševo, uz pomoć i podršku Savezne kancelarije Nemačke za spoljašnje poslove.

Ovaj izuzetan događaj za mlade će se održati od 5. do 9. oktobra 2023. u Kruševu, u Severnoj Makedoniji i svake godine spaja mlade iz preko 16 zemalja regiona i šire.

Za više informacija oko samog procesa prijave, kao i za sigurno zauzimanje mesta na konferenciji, molimo vas da posetite sledeći sajt : https://krusevoconference.org.mk/register-now. Rok za prijave je 18. septembar 2023, u 23:59.

Ova zanimljiva konferencija je posvećena povezivanju i udruživanju najaktivnijih mladih ljudi, podsticanje zajedničkog truda i napora za oblikovanje evropske kulture u Jugoistočnoj Evropi.

Naš cilj je da vodimo smislene i dubokoumne dijaloge, ohrabrujemo inkluzivno donošenje odluka, kao i da promovišemo procese građanskog učešća radi pokretanja pozitivne regionalne transformacije.

Učesnici će imati priliku da rade sa 58 vršnjaka iz cele Jugoistočne Evrope, pa čak i šire, koji će da predstavljaju sledećih 16 država: Severna Makedonija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Kosovo, Crna Gora, Italija, Rumunija, Srbija, Slovenija, Turska, Nemačka, Francuska, Poljska.

Na 21. Međunarodnoj konferenciji mladih, verujemo da mlade individue imaju moć da promene i transformišu naš region i oblikuju i kreiraju svetliju budućnost Evrope.

Ako imate još nedoumica i pitanja ili vas zanima još detalja, ne oklevajte da kontaktirate: conference2023@krusevoconference.org.mk.

Najnovije