Pokreni se arhiva

Budi deo Slobodne zone! Konkurs za volontere i volonterke 19. Filmskog festivala Slobodna zona

Budi deo Slobodne zone! Konkurs za volontere i volonterke 19. Filmskog festivala Slobodna zona

foto: Slobodna zona, promo

Filmski festival traži nova lica!Otvaramo konkurs za volonterke i volontere koji će nam se pridružiti u realizaciji najvećeg i najposećenijeg festivala angažovanog filma u Srbiji. Sve što nam je potrebno suvaš entuzijazam i ljubav prema filmovima, a zauzvrat nudimo priliku da zavirite iza kulisa jednog velikog dođaja: da naučite mnogo toga o pripremi i realizaciji festivala, upoznate zanimljive ljude iz sveta filma i besplatno pogledateostvarenja koja su na programu. 

Ove godine Slobodna zona održaće se 19. put u periodu od 31. oktobra do 5. novembrai doneće najbolje savremene angažovane igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta.

U planu je hibridno izdanje Festivala – online na VOD platformi KinoKauch i sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.Zato pozivamo filmofile starije od 18 godina koji žive u ovim gradovima, odgovorni su i vredni, da se prijave na konkurs i postanu bogatiji za jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni.

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako dobiju potrebna znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti:

  1. Info pult (komunikacija sa publikom)
  2. Promocija festivala (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža)
  3. Kreiranje foto i video materijala
  4. Služba za goste festivala
  5. Prevođenje

Zainteresovani kandidati treba do 24. septembra 2023.godine da popune formular koji je dostupan na sajtu

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju.

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje.freezonebelgrade@gmail.com ili putem društvenih mreža Slobodne zone na Fejsbuku i Instagramu

 

Najnovije