Projekti za mlade

MET hakaton za srednjoškolce

MET hakaton za srednjoškolce

Najveći gejmerski hakaton za srednjoškolce trećeg i četvrtog razreda iz oblasti izrade video igara i ove godine se održava na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu uz podršku Mad Head games-a i Guarane No Sleep!

Mladi gejmeri će za svoje kreativne ideje moći da osvoje vredne nagrade i 1.000 evra za upis na prvu godinu Fakulteta informacionih tehnologija.

Nije ti potrebno prethodno iskustvo u kreiranju video igara, kao ni programersko predznanje – najbitnija je kreativnost i inovativnost, kao i prezentovanje ideje kroz timski rad. Mentori MET-a i Mad Head Games-a će biti prisutni tokom trajanja hakatona i pružiti ti svu potrebnu pomoć, dok će Sova i Guarana No Sleep zadati temu na sam dan hakatona – što donosi još veći izazov za sve mlade gejmere.

Potreban ti je tim od dva do četiri člana. Na primer, možda jedan član ekipe ima najzanimljivije ideje, drugi je najstrastveniji gejmer koji može da namiriše dobru ideju, a treći zna kako da te ideje pretvori u delo! Ako nemaš tim, ne brini! Prijavi se individualno i formiraće se tim. Članovi tima ne moraju da budu iz iste škole ili odeljenja.

Prijaviti se na MET Game hakaton i budi deo jedinog gejming hakatona za srednjoškolce u Srbiji, a sa sobom ponesi pozitivnu energiju i kreativne ideje koje će biti nagrađene.

Hakaton će biti održan 22. februara u Nišu i 29. februara u Beogradu, a možeš se prijaviti ovde.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta.  

Najnovije