Projekti za mlade

UNSS: Onlajn debata

UNSS: Onlajn debata

Unija srednjoškolaca Srbije po prvi put organizuje onlajn debatni turnir. Turnir će se održati 11. i 12. aprila ove godine, u sklopu projekta #VanrednoObrazovanje.

Onlajn debata je projekat u kome će sva debatna pravila pratiti britanski parlamentarni sistem, s tim što će se sve odvijati na Discord platformi (društvena mreža koja se uglavnom koristi za strimove, razgovore i gejming), preko grupnih glasovnih poziva.

Zbog vanrednog stanja u Srbiji, otkazani su regularni debatni turniri. Kako ljudi ne bi zaboravili na debatu, kako bi se zabavio/la, upoznao/la nove ljude i saznao/la još nešto novo o debati, sada imaš priliku za to.

Nije bitno da li imaš debatnog iskustva, ovaj turnir otvoren je za sve i izaćiće u susret i početnicima slanjem materijala u vezi sa teorijom debate. Takođe, ukoliko želiš da pomogneš tako što ćeš suditi na ovom turniru, možeš se prijaviti za tu poziciju. 

Bilo bi najpoželjnije da već imaš partnera, ali nije problem ni ako si došao/la sam/a. Sve dodatne informacije o funkcionisanju samog takmičenja objaviće se naknadno.

Prijave traju do 10. aprila, zato požuri jer je broj mesta ograničen. Možeš se prijaviti ovde.

Za više informacija možeš kontaktirati imejl: debata@srednjoskolci.org.rs ili piši na Instagramu @onlajndebata.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije