Projekti za mlade

Osvoji ekspertsku podršku za svoj biznis

Osvoji ekspertsku podršku za svoj biznis

U toku je konkurs za takmičenje Social Impact Award (SIA), na kome možeš da osvojiš ekspertsku podršku za razvoj svog biznisa i novčanu nagradu u iznosu od 1500 evra, kao i put u Prag na SIA Summit sa ostalim pobednicima iz preko 20 zemalja širom sveta!

Program Social Impact Award u Srbiji sprovodi Razlivalište – organizacija koja inicira promene u zajednici kroz podsticanje društvenog preduzetništva mladih.

Ukoliko te interesuje pokretanje startup-a, imaš ideju za pokretanje socijalnog biznisa, želiš da iznedriš inovativno rešenje za neke od gorućih problema u društvu ili prirodi, ovo su uslovi za učešće:

  • svi aplikanti moraju biti rođeni između 1990. i 2005. godine, bilo da apliciraju individualno ili kao tim;
  • postojeće ideje mogu da se prijave ukoliko su nastale nakon 1. januara 2019. godine;
  • projekti koji konkurišu ne smeju primiti formalnu start-up podršku pre konkurisanja. Pod formalnom start-up podrškom smatra se finansijska podrška treće strane koja prelazi vrednost od 3000 evra (anđeoske investicije, grantovi, nagrade itd);
  • projekti koji su se takmičili prethodnih godina, osim pobedničkih, mogu ponovo da konkurišu u 2020. godini, ukoliko ispunjavaju ostale kriterijume;
  • samo 10 timova ulazi u finale;

Konkurs traje do 15. juna u ponoć, a možeš se prijaviti ovde.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije