Projekti za mlade

Postani deo tima Room Escape Games

Postani deo tima Room Escape Games

4SOBE Room Escape Game traže novog člana!

Zanima te kakva je igra u pitanju? 

Real-life Room Escape igra predstavlja vrstu fizičke avanture u kojoj su ljudi zaključani u sobi i moraju da koriste elemente iz sobe da bi rešili niz zagonetki, da pronađu različite tragove i pobegnu iz nje u određenom vremenskom intervalu. Prvu Real-life Room Escape igru Origin napravila je grupa programera iz Silicijumske doline 2006. godine. Inspiraciju za misteriju i izazove našli su u delima Agate Kristi. Vrlo brzo Real-life Room Escape igre postaju veoma popularne i sada širom sveta postoji preko 3000 prostora za njihovo organizovanje. Science Channel je 2015. godine pokrenuo Race to Escapetelevizijski serijal koji je zasnovam na ovoj temi.

Igre u 4sobe su predviđene za grupe od dva do pet igrača. Oni treba da reše niz zagonetki, slagalica, asocijacija, otključaju razne kovčege, pronađu šifre za katance i sve to za 60 minuta da bi uspešno završili igru i izašli iz sobe.

4SOBE Room Escape Game nalaze se u Novom Sadu i traže pojačanje. Ukoliko sebe vidiš kao harizmatičnu, odgovornu osobu kojoj dobra organizacija i timski rad nisu strani, voliš da radiš i razvijaš se u timu, govoriš engleski i poznaješ rad na računaru onda je ovo prilika za tebe!

Svoju prijavu možeš poslati na imejl adresu: info@4sobe.rs.

Tekst je preuzet ovde, a fotografija odavde.

Najnovije