Projekti za mlade

Ispričaj svoju volontersku priču i osvoji nagradu

Ispričaj svoju volontersku priču i osvoji nagradu

Učestvovao/la si na volonterskom kampu? Uključio/la si se u lokalnu volontersku akciju? Volontirao/la si na nekom kulturnom ili humanitarnom događaju? Ovo iskustvo ti je promenilo život i vratio/la si se kući pun/a utisaka? Ako je tako, Mladi istraživači Srbije te pozivaju da podeliš svoju volontersku priču i učestvuješ u nagradnom konkursu!

Kako učestvovati?

Sve što treba da uradite je da pošalješ tvoju volontersku priču i fotografiju koja će dočarati volontersko iskustvo. Cilj je da se do 5. decembra 2020. godine, međunarodnog dana volontera, prikupe i objave 100 volonterskih priča i tako obeleži 100 godina od održavanja prvog volonterskog kampa.
Sve tvoje priče biće objavljene na društvenim mrežama, a tri najinteresantnije će biti nagrađene. Pobednici će biti objavljeni 5. decembra, na Međunarodni dan volontera. 
Formular za dostavljanje priča je dostupan ovde, a rok za slanje priča je 29. novembar 2020. godine. Jedna osoba može da pošalje više volonterskih priča.
Za dodatna pitanja, piši na imejl: jelisaveta.jovanovic.mis@gmail.com.
Konkurs se realizuje u okviriru nacionalnog programa volontiranja Mladi su zakon 2020 koji Mladi istraživači Srbije realizuju u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca, Tim42 iz Leskovca, CeGraD-om iz Obrenovca i Empower iz Požege. Projekat je podržalo Ministarsvo omladine i sporta Republike Srbije.

Najnovije