Projekti za mlade

Prijavi se na Yard Sale i osvoji praksu u jednoj od najuspešnijih agencija

Prijavi se na Yard Sale i osvoji praksu u jednoj od najuspešnijih agencija

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, u saradnji sa jednom od najuspešnijih marketing agencija Ovation BBDO, po treći put organizuje projekat Yard Sale, koji se realizuje 15, 16 i 22. maja u online formatu na Zoom platformi.

Ukoliko želiš da unaprediš sposobnosti prodaje, upoznaš se sa kompanijiama i stekneš znanja u oblasti prezentovanja, ovo je projekat za tebe. Ovogodišnja tema je digitalni marketing, koji predstavlja najrasprostranjeniji način moderne promocije putem interneta.

15. i 16. maja učesnici će imati priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima i radionicama, koje će održati predstavnici kompanija. Drugog dana projekta biće predstavljena studija slučaja kompanije Tuborg, a timovi će imati šest dana da osmisle rešenje i način predstavljanja.

22. maj rezervisan je za prezentovanje rešenja i proglašenje pobednika, a generalni partner, agencija  Ovation BBDO, pobedničkom timu obezbediće četiri prakse i tako pružiti šansu mladim ljudima da se usavršavaju za budući rad.

Ukoliko si zainteresovan/a, možeš da se prijaviš sa timom koji broji četiri člana. Ukoliko nemaš tim, možeš da se prijaviš individualno, a organizatori će ti dodeliti preostale članove. Ovo je odlična prilika za sticanje novih poznanstva i razvijanje timskog duha.

Prijave traju do 11. maja, a broj mesta je ograničen! Za sve dodatne informacije možeš da posetiš facebook, instagram ili linkedin profil Unije studenata FON-a.

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne humanost, timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Humanitarni sportski turnir i Humanitarno Stand up veče.

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Najnovije