Projekti za mlade

Još samo pet dana za prijave za Delta Biznis Inkubator

Još samo pet dana za prijave za Delta Biznis Inkubator

Četvrtu godinu zaredom, kompanija Delta Holding organizuje program za podršku razvoju startap ideja. Delta Biznis Inkubator otvoren je za prijave do 31. maja, a namenjen je svim timovima koji smatraju da imaju inovativne biznis ideje vredne investicije.

Prijavljivanje za program moguće je popunjavanjem formulara na sledećem linku.

Delta Biznis Inkubator je tromesečni program koji pomaže startapima da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu, pripreme ga za tržište i predstavljanje investitorima. Odabrani timovi će tokom trajanja perioda inkubacije imati organizovana zajednička predavanja i radionice, a na raspolaganju će im biti Deltini resursi, mentorska podrška i poslovni kontakti. Osim toga sa timovima će raditi i stručni saradnici i eksterni mentori iz partnerskih kompanija sa iskustvom u razvoju startapa. Ove godine partneri na programu su PwC Srbija, ICT Hub, advokatska kancelarija Karanović & Partners, Ovation BBDO, Fresh Agriculture Technologies, Miša Lukić i Dejan Tešić. Na kraju procesa inkubacije timovi će imati priliku da svoje biznise predstave investitorima.

Startap zajednica u Srbiji dobija sve više pažnje i različite vidove podrške, ali još uvek ima dosta prostora za unapređenje. Timovima su, osim finansijske podrške, potrebne edukacije, kontakti i mentori koji imaju iskustva u radu sa startapima. Delta Biznis Inkubator im sve to nudi i priprema ih da po završetku programa samostalno vode i razvijaju svoj biznis. Pozivam sve timove sa inovativnim poslovnim idejama koje imaju potencijal razvoja i izvan granica naše zemlje da se prijave i da zajedno sa mentorima kreiraju poslove budućnosti koji će zainteresovati investitore da u njih ulože novac, rekla je Nadica Milanović, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator.

Samo jedan klik deli ideje od toga da postanu uspešni biznisi. Više informacija o samom programu, konkursu i drugim važnim pitanjima možeš pronaći na sajtu: www.deltabiznisinkubator.rs



Najnovije