Radionice

Otvorene prijave za Compass

Otvorene prijave za Compass

Kompanija Delta Holding i studentske organizacije otvorile su, drugu godinu zaredom, prijave za obrazovni projekat Compass namenjen studentima svih fakulteta Univerziteta iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Šta je to Compass?

Mladi ljudi na drugoj, trećoj i završnim godinama studija imaće priliku da, od marta do oktobra ove godine, kroz predavanja i radionice, uče od Deltinih stručnjaka, posete Deltina imanja i fabrike, upoznaju se sa predsednikom i top menadžmentom Kompanije. Tokom programa, učesnici će raditi na projektnom zadatku i studiji slučaja iz oblasti poslovanja Kompanije koje će predstaviti u finalu Compass-a zakazanom za septembar 2020. godine.

Obrazovni program Compass pokrenuli smo u martu 2019. zajedno sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a zbog velikog interesovanja proširili smo prijave i na druge univerzitetske centre. Uspeli smo u nameri da studentima svih fakulteta omogućimo da već tokom studija zakorače u poslovni svet, steknu praktična znanja i vide kako izgleda vođenje biznisa u Srbiji, objašnjava direktorka ljudskih resursa Delta Holdinga Monika Pejčić.

Tokom obrazovnog programa imaćeš priliku da obiđeš imanje Podunavlje na kome se nalazi najveći voćnjak u jugoistocnoj Evropi koji posluje u okviru Delta Agrara, salon automobila BMW, kao i fabrike, Yuhor, Danubius i Fun&Fit.

Osim toga, slušaćeš predavanja na temu liderstva, timskog rada, strateškog donošenja odluka, upravljanja vremenom, komunikacija i veština pregovaranja, a sve u cilju da ovladaš neophodnim znanjima kako bi, nakon formalnog obrazovanja, spreman/na zakoračio/la u poslovni svet.

Prijave za program pod nazivom Pronađi pravi put! otvorene su od 3. do 16. februara na ovom sajtu. Broj mesta je proširen na 100, a selekcija će se sprovoditi na osnovu prijave i intervjua.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije