Radionice

Kurs brzog učenja i mape uma

Kurs brzog učenja i mape uma

Kurs brzog učenja u Beogradu i Novom Sadu učiniće da pamtiš najmanje tri puta brže, sa duplo manje napora, a znanje će ti biti i do pet puta dugotrajnije. Uz ovaj kurs na sagovornike ćeš uvek ostaviti snažan utisak, a brzo učenje će postati tvoja super moć na kojoj će ti drugi zavideti.

Za samo dva dana, kurs brzog učenja učiniće da:

  • ovladaš posebnim tehnikama učenja
  • saznaš kako da kreirate mape uma za lakše pamćenje
  • podigneš svoje pamćenje na viši nivo
  • pojačaš svoju koncentraciju do maksimuma
  • ubrzaš proces razmišljanja i zaključivanja.

Bilo da si učenik osnovne/srednje škole ili student i potrebno ti je da ovladaš tehnikama za brzo učenje, ako radiš i potrebno ti je da podigneš svoju efikasnost ili si u penziji i želiš da očuvaš i poboljšaš svoje pamćenje, ovo je kurs za tebe. 

Kurs je baziran na tri principa brzog učenja – sinhronizacija rada leve i desne hemisfere mozga, učenje sa adekvatnim emocijama i pravilno ponavljanje.

  • Mape uma - Kurs brzo učenje je baziran na mapama uma. Njih je osmislio britanski naučnik Toni Buzan. Drugi naučnik na čijem radu je zasnovan kurs je Rodžer Speri. On je dokazao da se leva i desna hemisfera razdvajaju u 12 godini i da posle toga imaju različite funkcije. Za to otkriće dobio je Nobelovu nagradu osamdesetih godina prošloga veka.
  • Motivacija i emocije - Da bismo bilo uspešni u nekom poslu, sportu ili učenju veoma je važno da budemo motivisani za to. Zato je od presudnog značaja da, sa jedne strane, nemamo emocije koje mogu da nam odmažu, a da sa druge strane, znamo kako da dođemo do emocija koje će biti naša pokretačka snaga.
  • Ponavljanje naučenog – Pravilno obnavljanje gradiva u tačno određenom vremenskom intervalu, od presudnog je značaja za brzo pamćenje i dugotrajno zadržavanje informacija.

Cena za dvodnevni kurs brzog učenja iznosi 13.500 dinara. Ali, ako se prijaviš do 5. marta dobijaš popust čak od 37%, tako da plaćaš iznos od 8.500 dinara. U cenu je uključen sav potreban materijal za rad. Po završetku kursa dobijaš sertifikat kao potvrdu da si stekao/la novu super moć.

Kurs se održava subotom i nedeljom u periodu od 10 do 17 časova. 

Za kurs se možeš prijaviti ovde.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta.  

Najnovije