Radionice

Radionice: Osvoji svoju firmu

Radionice: Osvoji svoju firmu

Udruženje mladih privrednika Srbije predstavlja svoj novi projekat pod nazivom Osvoji svoju firmu, koji će direktno podržati mlade u ostvarivanju njihovih preduzetničkih poduhvata.

Učešće na projektu dostupno je svim mladim ljudima, starosti između 18 i 30 godina, koji su spremni da posvete razvoju svojih preduzetničkih ideja i pokretanju sopstvenog biznisa.

Tokom pet nedelja trajanja programa, timovi sačinjeni od dvoje do petoro učesnika, pohađaće edukativne radionice iz oblasti ključnih za pokretanje i vođenje biznisa. Pored usvajanja najvažnijih preduzetničkih znanja i veština, imaćeš priliku da stečeno znanje primeniš na realnim primerima i studijama slučaja. Radionice će voditi ugledni eksperti iz domaće privrede, koji će nastojati da te što bolje pripreme za ulazak u svet preduzetništva.

Nakon pet nedelja i devet tematskih modula, pripremaćeš se za završni događaj na kome ćeš predstavljati ostvareni napredak u razvoju svoje poslovne ideje.

Pobednički tim će kao nagradu dobiti pokrivanje troškova osnivanja kompanije, mentorstvo predavača koji će im biti na raspolaganju i podržavati ih na početku njihovog  poslovanja, kao i besplatnu podršku partnera projekta u razvoju brenda, postavljanju marketing strategije itd. Pored toga, pobednicima sleduje i godinu dana besplatnog članstva u UMPS, čime će dobiti priliku da učestvuju u edukativnim i networking aktivnostima, budu u toku sa svim aktuelnim privrednim događajima i pristup benefit programu koji Udruženje nudi u saradnji sa svojim partnerima.

Projekat je podržan od strane Sekretarijata za privredu grada Beograda, kao i od velikog broja kompanija kao što su consulting agencija Capernaum, Impact Hub, agencija za kreiranje i razvoj brendova Dimis, marketing agencija Infinite Media Group, turistička agencija RTW i mnogi drugi. Sve aktivnosti na projektu održavaće se na teritoriji grada Beograda.

Prijave za učešće na projektu su otvorene i traju do 15. marta. 

Više informacija o projektu, načinu prijavljivanja i toku takmičenja možeš pronaći na Instagram stranici @osvoji.svoju.firmu ili putem imejla: osf@umps.rs.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde.

Najnovije