Radionice

Kurs: Improve Your Youth

Kurs: Improve Your Youth

Centar za omladinski rad te poziva da se prijaviš za radionice kursa Improve Your Youth!

Improve Your Youth je projekat koji se organizuje na temu povećanja zapošljivosti mladih. Projekat se sprovodi u okviru univerzitetskog kursa Liderstvo i razvojni omladinski rad u zajednici koji Centar za omladinski rad sprovodi u saradnji sa Jenčeping univerzitetom iz Švedske, a koji je podržan od strane Evropske prestonice mladih – OPENS 2019,  IGOT-NTO i Ministrarstva omladine i sporta.

Projekat se sprovodi u okviru OPENS 2019 programa i kao takav je potpuno besplatan za mlade iz Novog Sada i okoline.

Projekat ima za cilj osposobljavanje mladih da budu što konkurentniji na tržištu rada. Cilj projekta jeste i da se mladi osveste da li su i u kojoj meri zapošljivi, da utvrde svoje prioritete, unaprede svoje postojeće veštine i steknu nove, kako bi što lakše i što spreminije stupili na svoje buduće radno mesto.

Imaćeš priliku da naučiš kako napisati sto kvalitetniji CV i motivaciono pismo putem kojih ćeš se na najbolji mogući način istaknuti. Zatim, steći ćeš veštine editovanja video sadržaja i ovladati umećima potrebnim za snimanje video CV-a, što je danas sve traženiji format na tržištu rada prilikom zapošljavanja. Osim toga, imaćeš priliku da razgovaraš sa ljudima iz prakse, kako odgovornim licima u velikim kompanijama, tako i preduzetnicima i ljudima koji obavljaju svoje delatnosti u okviru domaće radinosti.

Radionice će se održavati u Mite Ružića 3, a ima ih ukupno 20.

Zainteresovani mladi se mogu prijaviti na broj telefona: 062/60-84-82, na Instagram stranici @improveyouryouth i putem ovog linka.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije