Radionice

Predstavi svoj posao iz snova

Predstavi svoj posao iz snova

Da li želiš da osvestiš i vizuelno prikažeš šta je to što te pokreće, inspiriše i motiviše? Da li imaš predstavu o tvom poslu iz snova? Koje veštine i znanje je potrebno da stekneš kako bi pokrenuo/la tvoj ispunjujući posao?

Na ovim inovativnim onlajn radionicama imaćeš priliku da predstaviš priču o tebi i tvom poslu iz snova. Radionicu organizuje Novosadski edukativni centar i održava se u utorak, 21. aprila sa početkom u 12 časova. Koristićeš Points of You kreativne alate, koje ti omogućavaju da kroz fotografiju i reči (koje se nalaze na kartici) dođeš do harmonične celine, novih uvida i povezivanja sa samim sobom, kao i sa drugima. Ovo je prva onlajn radionica u sklopu programa, gde se grupa međusobno upoznaje i nastavlja zajedno naredne tri nedelje.

Druga radionica: Postavljanje ciljeva ličnog i profesionalnog razvoja. Održaće se 24. aprila u 12 časova. Jedan od ciljeva ovog programa jeste sticanje i primena znanja učesnika iz oblasti poslovnih veština neophodnih za građenje uspešne karijere, kreiranje vizije, misije i ciljeva u ličnom razvoju i karijeri, motivacija za ulazak u preduzetnički svet i kreativne tehnike za stvaranje preduzetničkih ideja.

Treća i četvrta radionica: Izrada održivog poslovnog modela. Radionca će se održati 28. i 30. aprila u 12 časova. Poslovni model je način na koji tvoja organizacija rešava problem ciljne grupe, kreira i isporučuje vrednosti i ostvaruje prihode.

Peta radionica: Izrada poslovnog plana, planirana je 5. maja u 12 časova. Na ovoj radionici bavićeš se pisanjem poslovnog plana, na osnovu koga možeš ostvariti pravo za dobijanje subvencija.

Putem ovog inovativnog programa u zapošljavanju mladih, uvidećeš kreativne načine za razvoj karijere i naučiti prvo kako da razviješ sebe, nakon toga i poslovnu ideju koja ima tržišni potencijal.

Učešće se ne naplaćuje i broj mesta je ograničen na najviše 10 učesnika, tako da je obavezna prijava.

Radionica se realizuje u okviru projekta Kreiranje i realizacija inovativnog programa i pristupa u zapošljavanju mladih, zapošljivosti i kreativnog, društvenog preduzetništva, koji realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira se kroz WeB4YES - Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support.

Tekst i fotografija preuzeti su odavde.

Najnovije