Radionice

Pridruži se BELhospice volonterskom timu

Pridruži se BELhospice volonterskom timu

Želiš da budeš deo jedinstvenog tima koji neguje humane vrednosti i umrežavanje šire zajednice? Da svoje slobodno vreme posvetiš onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga, ili učestvuješ u organizaciji humanitarnih događaja, stekneš nova znanja i prijateljstva, budeš inovativan/a i budeš volonter/ka u Hospis dnevnom centru? Onda se pridruži BELhospice volonterskom timu!

Onlajn obuka za volontere/ke biće organizovana putem Zoom aplikacije, u periodu od 25. do 28. maja 2020. godine od 17 do 20 časova. Obuka se održava uz podršku Drugog projekata razvoja zdravstva Srbije Ministarstva zdravlja.

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu BELhospice je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu nam je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja!

Više o volonterskom programu pronađi ovde.  

Rok za prijavu 19. maj 2020 godine.

Potrebno je da pošalješ svoj CV na imejl: katarina.sivcevic@belhospice.org. Kontakt telefon za dodatne informacije: 063/ 8579-821

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije