Radionice

Prijavi se za Crowdfunding akademiju

Prijavi se za Crowdfunding akademiju

Onlajn Crowdfunding akademija održaće se 18, 19. i 22. juna 2020. godine, od 10 do 18 časova u organizaciji Crowdfunding.rs tima.

Ovo je četvrta po redu akademija koju organizuje Crowdfunding.rs tim i predstavlja jedinstvenu priliku za edukaciju u oblasti crowdfunding-a. Programi Crowdfunding akademije do sada su doprineli pokretanju više uspešnih crowdfunding kampanja.

Učešće na onlajn Crowdfunding akademiji je besplatno, a svi zainteresovani mogu da se prijave do 10. juna 2020. godine popunjavanjem prijavnog formulara. Broj mesta za učešće je ograničen, a svi prijavljeni kandidati će biti informisani o rezultatima selekcije do 15. juna 2020. godine.

Edukacija uključuje teorijski i praktičan rad sa polaznicima na svim aspektima planiranja i sprovođenja uspešne crowdfunding kampanje. Predavači na Crowdfunding akademiji su stručnjaci iz oblasti komunikacija, dizajna, preduzetništva i crowdfunding-a iz Srbije i Hrvatske.

Program onlajn Crowdfunding akademije uključuje:

  • osmišljavanje projektne ideje, finansija i tehnički aspekt pripreme kampanje;
  • storytelling, dizajn i video pitch;
  • plan komuniciranja i izgradnje mreže sa pružaocima podrške;
  • savete i uputstva uspešnih preduzetnika, komunikacijskih stručnjaka i eksperata za crowdfunding.

Agendu kao i druge detalje o programu možeš preuzeti ovde.

Dva najbolja tima koja uspešno završe onlajn Crowdfunding akademiju će biti nagrađena produkcijom celokupne kampanje, što uključuje pripremu strategije, crowdfunding videa, medijskih nastupa i sve druge neophodne korake, dok će još četiri izabrana tima kao nagradu dobiti šest dana besplatne mentorske podrške eksperata i predavača u planiranju i realizaciji crowdfunding kampanje.

Ovogodišnja akademija će se odvijati onlajn putem komunikacione platforme Zoom i za učešće je potrebna sjajna ideja, volja da se ideja realizuje i stabilna internet konekcija.

Crowdfunding.rs je program podrške razvoju i promocije crowdfunding-a u Srbiji, koji zajednički sprovode Nemačko-srpska inicijativa za održivi rast i zapošljavanje i agencija Brodoto. Program je omogućilo Nemačko savezno ministarstvo za privrednu saradnju i razvoj (BMZ).

Tekst i fotografija preuzeti su odavde

Najnovije