Radionice

Želiš da unaprediš lične i profesionale veštine? Ovo je prilika za tebe!

Želiš da unaprediš lične i profesionale veštine? Ovo je prilika za tebe!

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština Soft Skills Academy. Seminar se održava u digitalnom izdanju, u periodu od 14. do 16. maja. Ukoliko želiš da učestvuješ, možeš da se prijaviš od 26. aprila, putem sledećeg linka.

Cilj seminara je da ambicioznim studentima pruži priliku da unaprede profesionalne veštine koje ne dotičemo tokom formalnog obrazovanja. Ukoliko baš ti budeš odabran, edukativne treninge moći ćeš da pratiš iz udobnosti svog doma, preko onlajn platforme, a po završetku Akademije dobićeš sertifikat.

U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija “mekih” veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu, poručuju organizatori projekta.

Seminar je nastao 2010. godine, kada je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Lokalni komitet Beograd došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući mladima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, brojni komiteti Udruženja prepoznali su važnost veština koje Soft Skills Academy pruža, pa se danas ovaj seminar održava u čak 18 evropskih gradova.

Tekst i fotografija preuzeti su ovde.

Najnovije