Radionice

Otvorene prijave za radionicu Dizajn za bolje društvo

Otvorene prijave za radionicu Dizajn za bolje društvo

Besplatna dvodnevna radionica za mlade pod nazivom Dizajn za bolje društvo održaće se 28. i 29. jula u Beogradu u organizaciji Smart kolektiva. Radionica je namenjena  mladima koji žele aktivno da učestvuju u rešavanju problema koji su prisutni u njihovim zajednicama.

Radionica ima za cilj da obuči polaznice i polaznike da koriste kreativnu metodu za rešavanje problema - Design Thinking (DT) koja u centar odlučivanja stavlja ljude i njihove potrebe. Ova metoda koja neguje empatiju i konstruktivan pristup problemu, pokazala se izuzetno korisnom jer daje mogućnost razvoja novih ili unapređenja postojećih usluga i aktivnosti, na način da bolje odgovore na potrebe zajednice i krajnjih korisnika.

Radionica se održava u prostorijama Smart Kolektiva (Svetozara Markovića 42). Za prvih osam prijavljenih učesnica i učesnika koji žive van Beograda, biće obezbeđen  smeštaj i refundacija dela putnih troškova.

Više informacija, uslove prijavljivanja i agendu radionice možeš pogledati ovde.

Broj mesta na radionici je ograničen, a prijavljivanje je otvoreno do 18. jula putem OVOG linka.

Za dodatne informacije možeš im se obratiti na mejl jelena.bogdanov@smartkolektiv.org  ili broj telefona: +381 60 64 23 820. 

 

Fotografije: Smart kolektiv

Najnovije