Razmene

Besplatna omladinska razmena u Portugalu

Besplatna omladinska razmena u Portugalu

Organizacija Azes Valboenses iz Portugala i organizacija Magnet iz Srbije pozivaju te da se prijaviš na omladinsku razmenu RENATURE koja će biti održana u mestu Gondomar, u Portugalu od 31. marta do 9. aprila 2020. godine.

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, zanima te zaštita životne sredine, odgovorna i održiva potrošnja, uzgajanje organske hrane i proizvodnja ekološke kozmetike, a pored toga voliš da se družiš i radiš u internacionalnom timu, ovo je prava prilika za tebe!

Poziv je otvoren za pet učesnika i učesnice iz Srbije (četiri plus jedan lider/ liderka grupe) starosti od 18 do 30 godina koji su zainteresovani za temu kojom se bavi razmena i koji su spremni da postanu zeleni ambasadori.

Lider/ liderka grupe treba da imaju iskustvo u vođenju omladinskih razmena i održavanju radionica u oblasti neformalnog obrazovanja kao i da tečno govore engleski jezik.

Troškovi smeštaja, ishrane i puta su pokriveni od strane organizatora. Za učesnike i učesnice iz Srbije budžet za kupovinu avionske karte je 360 evra. 

Više informacija o razmeni možeš pronaći klikom na ovaj link.

Ukoliko si zainteresovan/ zainteresovana, prijavite se popunjavanjem prijave ovdenajkasnije do 29. februara.

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije