Razmene

Besplatno putovanje u Sloveniju za omladinske radnike iz ruralnih područja

Besplatno putovanje u Sloveniju za omladinske radnike iz ruralnih područja

Pripadaš kategoriji omladinskih radnika i živiš u ruralnom području? NAPOR je raspisao poziv koji ti omogućava da besplatno otputuješ u Idriju, u Sloveniji.

Studijska poseta će se održati od 24. do 27. maja. Troškovi učesnika koji podrazumevaju organizovano putovanje, PCR i antigenske (HAT) testove, putno osiguranje, smeštaj i hranu, biće pokriveni kroz projekat. Radni jezik studijske posete biće engleski.

Napomena: U skladu sa situacijom izazvanom pandemijom SARS-CoV-2, postoji mogućnost odlaganja studijske posete za drugu nedelju juna (od 7. do 10. juna) 2021. Odabrani učesnici treba da rezervišu obe mogućnosti.

Više informacija o putovanju i prijavi možeš pronaći u pozivu. Rok za apliciranje je 4. maj, do 17 časova

Za dodatne informacije možeš da kontaktiraš Nedeljku Borojević putem e-mail: nedeljka.borojevic@napor.net ili na broj telefona: 061 6535060.

Studijska poseta deo je projekta Under the Loupe: Rural youth work! koji se realizuje u partnerstvu sa: Idrijom2020 (Slovenija), Institutom društvenih nauka (Beograd), Udrugom Prizma i Institutom društvenih nauka Ivo Pilar (Hrvatska), a sufinansiran je kroz program Erasmus+ Evropske unije.

Tekst i fotografija preuzeti su ovde.

Najnovije