Volontiranje

Postani volonter/ka FIST-a

Postani volonter/ka FIST-a

Festival Internacionalnog Studentskog Teatra u Beogradu traži volontere! Festival i ove godine organizuju studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, sa Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

FIST 15 održava se od 14. do 20. marta 2020. godine u Beogradu sa temom Buđenje i okupiće preko 200 profesionalaca i studenata iz sveta koji će zajedno sa svojim pozorišnim trupama predstaviti svoj rad u značajnim beogradskim pozorištima poput Narodnog pozorišta, Ateljea 212, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Zvezdara teatra itd.

Od svog nastanka, zamisao Festivala je umrežavanje sa studentima i stručnjacima iz pozorišnog sveta širom Evrope, kao i razmena ideja i znanja sa studentima sa dramskih akamedija u Srbiji. Već 14 godina održava svoju tradiciju, raste i biva sve priznatiji kako na području Beograda, tako i široj javnosti.

Ako si srednjoškolac/ka, student/kinja, zaposlen/a, nezaposlen/a i voliš pozorište, želiš da stekneš nova znanja i veštine na polju organizacije, marketinga, logistike kao i razna nova poznanstva, spreman/spremna si za timski rad i želiš da svojim avanturističkim duhom doprineseš realizaciji festivala, postani i ti deo ovogodišnjeg Buđenja. 

Prijave su otvorene do 28. februara 2020. godine u 23:59 časova. Prijava i sve informacije dostupne su ti na: festivalfistonline@gmail.com

Tekst i fotografija preuzeti su sa ovog sajta. 

Najnovije