Volontiranje

Pokreni se! na volontiranje

Pokreni se! na volontiranje

Međunarodna organizacija Pokreni se! će u periodu od 17. januara do 27. januara primati prijave za mentorski ciklus na linku.

Mentorski ciklus će trajati 60 dana (od 1. februara do 1. aprila) i moći ćeš da se prijaviš za sledeće oblasti:


– saradnje
– društvene mreže i dizajn
– odnosi sa javnošću
– istraživanje

Za vreme mentorskog ciklusa dobićeš sve potrebne veštine za rad na poziciji/oblast za koju si se prijavio/la.

Uz teorijsko znanje dobićeš i praktično iskustvo, koje ćeš moći da primeniš u svom budućem radu, a pritom ćeš imati i priliku da se sjajno provedeš u prijatnom i druželjubivom okruženju.
Pokreni se! traži volontere starosti od 15 do 25 godina koji nemaju iskustvo, a žele da ga steknu kako bi ga kasnije kvalitetno upotrebili. Osoba koja se prijavljuje bi trebalo da bude komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena radu. Aktivnosti će se održavati offline online.

Za aktivnosti koje se bude  organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi. Volontiranje traje maksimalno 6h nedeljno.

Organizacija Pokreni se! je dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija, osnovana na neodređeno  vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti neformalnog obrazovanja.

Ciljevi organizacije su:

unapređivanje položaja mladih na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske; edukacija mladih od  15 do 30 godina;

kreiranje mreže organizacija na područiju Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske;

kreiranje sigurnog kreativnog mesta na kome mladi mogu da izraze, osnaže i realizuju svoje ideje; pomaganje i osnaživanje ostalih udruženja i organizacija civilnog ili vladinog sektora.

Za sve dodatne informacije možeš kontaktirati Pokreni se! putem email adrese office.pokrenise@gmail.com ili broja telefona +381677231003

 

Izvor: youth.rs


Najnovije