Zabava

Bunt ljubavi

Bunt ljubavi

Nedavno su internetom odjeknule fotografije starijeg nagog para. Preko 35,000 ljudi je lajkovalo, komentarisalo, oduševljavalo se, osuđivalo… Kao i sve buntovnike. Modeli na ovim fotografijama su Gerry (75) i Darwin (70).

Njihove fotografije su provokativne za ljude koji su prestali da dižu revolucije… Za ljude koji su zaboravili da vole. Njihova ljubav koja traje više od 20 godina je, u današnjem svijetu, revolucija.

Nakon što su slike obišle svijet, Geri je napisao Jade: ,,Željeli smo da pokažemo da bore i starost, ostareli djelovi tijela nisu prepreke za ljubav, osim ako im sami ne dopustimo da budu. Kao dobro vino ili dobar sir, sada smo jači posebno  i naša ljubav je jača u našim sedamdesetim nego što je bila u tridesetim i četrdesetim.”
Ove slike je fotografisala Jade Beall. Ove slike na njenom profilu imaju preko 35,000 lajkova.
Ona je na svom instagram profilu napisala: ,,Odbijam da prihvatim nametnuta shvatanja (najčešće od Zapada) u pogledu lijepog. Zašto prihvatamo da vjerujemo da jedna stvar mora biti ljepša od druge? Zašto ne možemo prigrliti million- billion definicija lijepog?”

Možemo, Jade…   Dopustićemo sebi po neku revoluciju…

Autorka: Tamara Senić

Najnovije