Zabava

Filmovi koje moraš pogledati

Filmovi koje moraš pogledati

Polako se bliži zima, dani su sve kraći i tim povodim Mingl ti je spremio četiri filma, koja moraš pogledati uz šolju toplog čaja, u ovim hladnim jesenjim večerima!

1. "Me before you"

Ukoliko želiš da pogledaš jednu romantičnu dramu, koja je zadobila samo pozitivne komentare gledalaca i koja će u tebi probuditi mnoštvo emocija, preporučujemo ti baš "Me before you".

Po bestseleru Jojo Moyes "Tu sam pred tobom", snimljen je film "Dok nisam srela tebe", rediteljke T. Šerok kojoj je ovaj film rediteljski prvenac.

Emilia Klark, u ulozi Louise, devojka vedrog duha, obučena uvek u veselim bojama gubi posao u lokalnom kafiću. Sem Klaflin u ulozi muškarca po imeni Will Traymor, je veoma bogat dečko, koji nakon saobraćajne nesreće postaje invalid. Pogledajte kako su se to njihovi putevi isprepletali!

U glavnim ulogama: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer. 

2. "Mike and Dave Need Wedding Dates"

Imao/la si užasan dan u školi i želiš malo da se oraspoložiš? Ova fantastična američka komedija reditelja Jake Szymanski, nasmejaće te do suza!

Braća Mike i Dave, neozbiljnim ponašanjem često unište porodična okupljanja. Kako bi njihovi roditelji sprečili da unište i sestrino venčanje, traže od njih da povedu pratilje. Braća postavljaju oglas na internet  i devojke Alice i Tatiana polaze sa njima. Celo venčanje polako će izmicati kontroli.

U glavnim ulogama: Anna Kendrick, Zac Efron, Aubrey Plaza, Adam Devine.

3. "Nerve"

Ukoliko želiš da pogledaš nešto nesvakidašnje, ovo je odlična drama za tebe, redatelja Henry Joost i Ariel Schulman.

Fina i poslušna srednjoškolka, Vee Delmonico pod pritiskom prijatelja počinje da igra online igricu "Nerve". Na izgled se činilo kao bezopasna zabava, ali igra je postajala sve opasnija, vodeći do velikog finala koje će odrediti njenu budućnost.

U glavnim ulogama: Emma Roberts, Samira Wiley, Dave Franco, Kimiko Glenn.

4. "Suicide Squad"

Naučnofantastični film reditelja i scenariste Dejvida Ajera, privukao je mnoge pozitivne, ali i negativne komentare.

Vladina službenica Amanda regrutovala je grupu superzlikovaca (koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti), za tajni zadatak.

Ukoliko želiš da vidiš kako se to bore, superzlikovci sa specijalnim moćima, zavali se u fotelju i uživaj!

U glavnim ulogama: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie.

 

Autorka: Dunja Banjac

Najnovije