Zabava

Blankonblank

Blankonblank

U trenucima dokolice, obavezno bacite pogled na sajt blankonblank.org na kome možete videti isečke intervjua sa raznim piscima, glumcima, muzičarima, naučnicima i drugim poznatim ličnostima o najrazličitijim temama.

Audio intervjui ne traju duže od desetak minuta i praćeni su sjajnim i maštovitim ilustracijama koje vizuelno oslikavaju i naglašavaju tok razgovora. Ove ilustracije intervjuima daju poseban šarm i izgledaju kao mini animacije.

Pored toga što u potpunosti drže pažnju gledaoca ilustracijama i dužinom trajanja, vrednost ovih intervjua je i u kvalitetnom sadržaju, intervjuisane ličnosti imaju potpunu slobodu da pričaju šta žele, bez previše mešanja onoga koji intervjuiše.

Ovde možete čuti Heath Ledgera kako priča o životu glumca, Kurta Cobaina koji priča o identitetu i o svom detinjstvu, Jima Morissona o telesnoj težini, Grace Kelly o predsedniku Kennediju, Carla Sagana o mogućnosti postojanja vanzemaljskog života, i mnogo drugih intervjua u kojima ove ličnosti pričaju zanimljivo i slobodno o svojim životima i mišljenjima.

Bacite pogled!

Autorka: Jelena Svilkić

Fotografija je printscreen sajta.

Najnovije