Zabava

Preporuka novogodišnjih filmova

Preporuka novogodišnjih filmova

Sigurno si se umorio/la od novogodišnjih aktivnosti i želiš da odmoriš u svojoj sobi gledajući neki dobar film. Mingl ti preporučuje da odgledaš baš ove filmove!

Jingle all the way,1996

Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), zbog čestog odsustvovanja od kuće odlučuje da svom sinu Džejmiju (Jake Lloyd) nabavi popularnu igračku „TurboMan“. Howard nije ni slutio da je potražnja ove igračke daleko nadmašila proizvodnju, ali on odlučno nastavlja potragu i suprotstavlja se svima koji mu stanu na put.

Ova porodična komedija namenjena je svim uzrastima, i može te nasmejati do suza!

A Christmas Carol, 2010

Škrtog Scroogea, tri duha će odvesti na neverovatno putovanje koje će mu otvoriti oči, i on će shvatiti pravi smisao Božića.

Božićna Priča (A Christmas Carol) je animirani film čiju priču potpisuje engleski pisac Charles Dickens.

A Christmas Horror Story (2015)

Ukoliko želiš da odgledaš dobar praznični horor, preporučujemo ti baš ovaj film, u režiji Grant Harvey-a, Steven Hoban-a i Brett Sullivan-a.

Uloge: William Shatner, George Buza, Rob Archer

U pitanju je omnibus horor film sastavljen od četiri priče (i jedna povezujuća) ali ukomponovan na nestandardan način, priče se ne prikazuju odvojeno već isprepletano. Film je veoma dinamičan i zbog brzih promena fokusa 99 min nećeš pomeriti pogled sa ekrana!

Holiday Affair (1949)

Romantična komedija, u režiji Dona Hartmana. Glumci: Robert Mitchum, Janet Leigh, Wendell Corey, Gordon Gebert, Griff Barnett…

Božićna romansa mlade udovice i prodavca koji je uz njenu pomoć zaposlen.

Office Christmas Party (2016)

Kada mu sestra doktorica, zapreti da će zatvoriti odelje u kom on radi, menadžer odlučuje da napravi božićnu žurku, ali ta žurka ubrzo izmiče kontroli…

Božićna komedija u režiji Josh Gordonaa i Will Specka. Uloge: T.J. Miller, Jason Bateman, Jennifer Aniston, Kate McKinnon, Olivia Munn, Courtney B. Vance….

Postoji još mnogo prazničnih filmova, koje možeš pogledati na internetu, ovo je samo naša preporuka. Sasvim smo sigurni da će tu negde naći i standardni Love Actually.

Autorka: Dunja Banjac

Fotografija je preuzeta odavde.

Najnovije