Dođi arhiva

Filmovi “Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji”, “Kapetan Marvel 2” i brojni novi hitovi u CineStar bioskopima od 9. do 15. novembra

Filmovi “Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji”, “Kapetan Marvel 2” i brojni novi hitovi u CineStar bioskopima od 9. do 15. novembra

foto: Hunger Games, SRB

Stiže u CineStar bioskope širom Srbije nova priča iz čuvene franšize „Igre gladi“  - prequel  pod nazivom „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“, snimljen prema svetskom bestseleru spisateljice Suzan Kolins. U filmu se prikazuju desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog filma.Koriolanus Snou postaje mentor Okruga 12, ali tada nije bio negativac kakvog ga znamo. Upoznaje Lusi, koja je predodređena da postane žrtva Igara gladi i on odlučuje da se bori za nju. Njegova teatralnost i politička lukavost izbijaju na površinu kako bi preokrenuo igru. Zajedno sa Lusi, suočavaju se s opasnostima i misterijama Panema. - Pretpremijerno ovaj blokbaster može se pogledati 15.11. od 19hkada je za sve fanove ove franšize  organizovan CineFan događaj - najsrećniji posetiociimaju priliku da osvoje poklone iz filma, među kojima je i 16 knjiga najnovijeg nastavka „Igre gladi“.

Trejler: Hunger Games Ballad of Songbirds and Snakes [Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji] | Trailer - YouTube

Više informacija na:CINEFAN IGRE GLADI: BALADA O PTICI PEVACICI I ZMIJI - CineStar Cinemas

Neverovatan psihološki triler „Kći močvare“ dolazi9.11. u CineStar bioskope u Srbiji. Film je zasnovan na istoimenom bestseleru koji je proglašen najboljim trilerom 2017.godine prema izborima brojnih časopisa. Dejzi Ridli tumači glavnu ulogunaizled porodične žene koja skriva mračnu tajnu. Njen otac je čuveni „kralj močvare“ koji beži iz zatvora i dok policija kreće u lov na begunca, ona zna da nemaju šanse i da jedina osoba koja može da pronađe majstora preživljavanja je ona, obzirom da ju je on tome naučio. 

Trejler: Marsh King's Daughter [ Kći Močvare ] | U bioskopima od 09.11. - YouTube

Jedno od remek dela anime filmova „Akira“vraća se u bioskope sa remasterisanom 4K slikom i remiksovanim zvukom! Ovaj film objavljen je u Japanu 1988.godine a kako bi se proslavila35. godišnjica ovog ostvarenja, CineStar bioskopi će organizovatitrodnevno prikazivanje ovog remasterizovanog izdanja od 10. do 12. novembra.

Novi Marvelov film “Kapetan Marvel 2” može se pogledati pretpremijerno 8.11. u Cinestar bioskopima. Ovo je avanturistička akcija u kojoj su glavni superjunaci devojke, ali i mačke.  Moći Kerol Denvers prepliću se sa moćima Kamale Kan i Monike Rambo pa su primorane da rade zajedno kako bi spasile univerzum.

Trejler filma:KAPETAN MARVEL 2 / Oficijelni trejler / U bioskopima od 09. novembra - YouTube

Pošto se  6.11. obeležava Svetski dan naćosa,u CineStar bioskopima organizovana je NEDELJA NAĆOSA do  12. novembra. Na svaka 2 Mega Nachos ili 2 Mega Nachos 2GO ostvaruje se popust od 15% na celokupni iznos.

Praznici su idealno vreme da se posveti ljudiima koji svakome nešto znače.Preporuka kao originalni poklon zazaposlene, poslovne partnere ili saradnike su „Biznis projekcije“ - nezaboravno bioskopsko iskustvo i organizacija privatne projekcije filma po izboru uz nezaboravno iskustvo „crvenog tepiha“, ekskluzivnu bioskopsku projekciju,kokice, naćose i raznovrsna pića.

Više informacija na : https://www.cinestarcinemas.rs/business-projekcije

Najnovije