Mingl kutak arhiva

Izložba fakulteta

Izložba fakulteta

Zemunska gimnazija je u subotu, 24. decembra organizovala manifestaciju predstavljanja akreditovanih Fakulteta u prostorijama škole.

Poziv su dobili svi akreditovani Univerziteti i srednje škole sa područja Novog Beograda i Zemuna. Manifestacija je okupila 23 fakulteta koji su imali priliku  da se zainteresovanim maturantima i njihovim roditeljima predstave kroz razgovor i podelom promotivnog materijala. Stručni tim Zemunske gimnazije na čelu sa psihologom, Ljubicom Jelenković i direktorom škole Milošem Bjelanovićem, je na ovaj način pokazao da karijerno vođenje i profesionalna orijentacija, kojom se bave u radu sa maturantima, ima za cilj, ne samo da im potpomogne u profilisanju zanimanja koja im odgovaraju nego i da im otvore vrata budućih fakulteta i podstaknu da naprave dobre i kvalitetne izbore.

Tvoj plan za novu godinu može da bude upravo nešto slično. Možeš svojoj školi da predložiš da organizuje ovakvu manifestaciju i na taj način tebi i tvojim vršnjacima pomogne u odabiru fakulteta. 

Najnovije