Mingl kutak arhiva

Tri sudbine - jedna nit

Tri sudbine - jedna nit

Ukoliko ste u potrazi za jednostavnijim štivom koje će vam okupirati pažnju i zabaviti vas, pravi izbor je roman jedne od najpriznatijih i najomiljenijih spisateljica današnjice, Nore Roberts. Reč je o romanu pod nazivom Tri sudbine.

Radnja romana je ispletena oko tri stare umetničke statue grčkih mojra Kloto, Lahesis i Atrope, koje su izgubljene od davnina i nikako da se nađu na istom mestu zajedno. Porodica Salivan od koje je ukradena jedna, povezaće se sa vlasnicama preostale dve i tako će šest karakterno različitih osoba, svaka iz svojih razloga, postati spremna da plati životom spajanje Sudbina. Osim bogate udovice koja je spremna da svim sredstima dođe do cilja, ovih šest ljudi će morati da prevaziđu još prepreka, svoja osećanja koja ne mogu da sakriju. Tek kada otkriju da su im ljubav i jedinstvo najveći aduti u borbi protiv zlobne Anite, moći će da ostvare svoj san i spoje statue kao što su spojili i svoje živote.

Kao i ostali romani spisateljice iz Merilenda i ovaj je inspirisan strašću koja je svojstvena mladosti i energijom življenja. Krimi priče isprececane na najfiniji način ljubavnim, pun su pogodak o čemu govori preko 125 miliona odštampanih primeraka njenih romana, koji su svuda rado čitani. Dok jurite Njujorkom sa Šarmerom i Kleo bežeći od plaćenih ubica, dok šetate Helsinkijem i sedite na kafi sa Malakijem i Tijom, ili putujete u lirdžetu sa Džekom i Rebekom, osećaćete se potpuno isto, iako ste svesni ogromne različitosti u ljubavnim pričama ova tri para. Žar sa kojim se oni obračaju jedni drugima, strast sa kojom ispoljavaju svoja osećanja, uprkos  različitom načinu vaspitanja i karakternim crtama, identična je. Nora Roberts tačno zna dokle da ide sa nežnošću i romantikom, gde da zapetlja i kako da raspetlja životne niti da bi bilo dovoljno zanimljivo, kao da je u njoj objedinjeno trojstvo mojri. A možda i jeste.

Jednostavno, zavalite se u fotelju i prepustite se uzbudljivoj priči koja će vas vrtoglavo bacati do neba i nazad! Do sledećeg čitanja.

 

Autorka: Ana Zdravković

 

Slika je odavde.

Najnovije